Montering og udskiftning af termoruder / energiruder

Få et uforpligtende tilbud på vinduer og døre – husk håndværkerfradraget!

Montering og udskiftning af termoruder / energiruder

Udskiftning af vinduer og døre i Valby, Nordsjælland og København

Udnyt håndværkerfradraget, og spar på varmen med nye vinduer og døre.

Lad varmen blive inden døre med nye døre og vinduer

Der er kun fordele ved at lade Byg og Idé ApS skifte dine gamle vinduer og døre. Vi udskifter nemlig ruder til energiglas og langt bedre isolation, hvilket har nogle fordele:

  • du kan udnytte håndværkerfradraget
  • du holder varmen indenfor
  • du får langt bedre rumkomfort

Udnyt håndværkerfradraget hvert år

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du nu trække op til 12.000 kr. pr. voksen i husstanden fra i skat af udgifterne til arbejdsløn til udskiftning af energiruder, termoruder, energiglas, nye terrassedøre og franske altandøre (hvor størstedelen er glas), til forsatsvinduer og til vinduer og døre i udestuer.

Byg og Idé ApS har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og garanterer dig et professionelt og elegant stykke arbejde, som udover at være energibesparende også er en flot løsning. Nye vinduer og døre gør en hel del positivt ved helhedsindtrykket af din bolig.

Energiruder er termoruder med energiglas

Det smarte ved en termorude er, at det ene glaslag er forsynet med en lavemissionsbelægning. På den måde lader en energirude mere energi slippe ind i rummet end ud af det.

Derudover skåner nye ruder miljøet og mindsker CO2-udslippet. Beregninger viser, at hvis du lader dine gamle termoruder udskifte til energiruder, er investeringen tjent hjem på ca. tre år. Og termoruderne med energiglas har en meget længere levetid.

Få et tilbud fra os hos Byg & Idé

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi klarer alle opgaver - store som små
  • Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

FÅ ET GRATIS TILBUD NU

Montering af døre og vinduer

Udover at du sparer mange penge på varmeregningen, slipper du også for kuldenedfald under vinduerne eller døren, ligesom der heller ikke kommer kondens på indersiden.

Hvis du lige har overtaget et hus, eller hvis du bare er i tvivl om, hvorvidt dine vinduer er termoruder med energiglas eller de mere gammeldags, så kan du lave dette lille trick for at teste det:

  • hold en tændt lighter op mod din rude
  • flammen vil blive spejlet 4 gange
  • har én af disse spejlbilleder en ”violet” farve, der er anderledes end de 3 andre (oftest flamme nr. 2 set fra indersiden)?
  • Hvis JA – så er det en termorude med energiglas – hvis NEJ – så er det en gammeldags, der bør skiftes

Undgå at fyre for gråspurvene

Vi kommer gerne ud og vurderer, om dine nuværende vinduer og døre burde udskiftes, ligesom vi naturligvis gerne drøfter et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller giv os et kald på tlf. 27 62 28 95 – måske er vi lige optaget, men så læg gerne en besked, og vi vender hurtigt tilbage. Dette gælder også i forbindelse med facaderenovering, boligrenovering, nyt badeværelse, tilbygninger eller ny bruseniche.

Byg & Idé ApS - Murer og tømrer fra Valby

Spørgsmål?

Ring på
27 62 28 95 // 27 20 63 55
og hør nærmere om mulighederne.

Sidebar grafik

trin1

Start med en snak

Fortæl os om din opgave og dine ønsker og beskriv opgaven så godt som muligt. Udfyld vores formular eller ring direkte til Murermester Simon eller Tømrermester Tonni.

trin2

Vi giver et uforpligtende tilbud

Når du har fortalt os om din opgave, giver vi en overslagspris. Ved større projekter kommer vi ud og gennemgår projektet med dig, så du får det rigtige tilbud fra starten af.

trin3

Opgaven udføres til tiden

Når tilbud er på plads, er dine gentlemen fra Byg & Idé fit for fight. Vi gør en ære i at starte på aftalt tidspunkt og afslutte inden for deadline - med et perfekt resultat der er 110% i orden.

Fortæl os om dit projekt og få et uforpligtende tilbud på din opgave - fra Valby kører vi i København og hele Nordsjælland.