Udskiftning af vinduer og døre i Valby, Nordsjælland og København

Udnyt håndværkerfradraget, og spar på varmen med nye vinduer og døre.

Lad varmen blive inden døre med nye døre og vinduer

Der er kun fordele ved at lade Byg og Idé ApS skifte dine gamle vinduer og døre. Vi udskifter nemlig ruder til energiglas og langt bedre isolation, hvilket har nogle fordele:

  • du kan udnytte håndværkerfradraget
  • du holder varmen indenfor
  • du får langt bedre rumkomfort

Udnyt håndværkerfradraget hvert år

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du nu trække op til 12.000 kr. pr. voksen i husstanden fra i skat af udgifterne til arbejdsløn til udskiftning af energiruder, termoruder, energiglas, nye terrassedøre og franske altandøre (hvor størstedelen er glas), til forsatsvinduer og til vinduer og døre i udestuer.

Byg og Idé ApS har stor erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og garanterer dig et professionelt og elegant stykke arbejde, som udover at være energibesparende også er en flot løsning. Nye vinduer og døre gør en hel del positivt ved helhedsindtrykket af din bolig.

Energiruder er termoruder med energiglas

Det smarte ved en termorude er, at det ene glaslag er forsynet med en lavemissionsbelægning. På den måde lader en energirude mere energi slippe ind i rummet end ud af det.

Derudover skåner nye ruder miljøet og mindsker CO2-udslippet. Beregninger viser, at hvis du lader dine gamle termoruder udskifte til energiruder, er investeringen tjent hjem på ca. tre år. Og termoruderne med energiglas har en meget længere levetid.

Montering af døre og vinduer

Udover at du sparer mange penge på varmeregningen, slipper du også for kuldenedfald under vinduerne eller døren, ligesom der heller ikke kommer kondens på indersiden.

Hvis du lige har overtaget et hus, eller hvis du bare er i tvivl om, hvorvidt dine vinduer er termoruder med energiglas eller de mere gammeldags, så kan du lave dette lille trick for at teste det:

  • hold en tændt lighter op mod din rude
  • flammen vil blive spejlet 4 gange
  • har én af disse spejlbilleder en ”violet” farve, der er anderledes end de 3 andre (oftest flamme nr. 2 set fra indersiden)?
  • Hvis JA – så er det en termorude med energiglas – hvis NEJ – så er det en gammeldags, der bør skiftes

Undgå at fyre for gråspurvene

Vi kommer gerne ud og vurderer, om dine nuværende vinduer og døre burde udskiftes, ligesom vi naturligvis gerne drøfter et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden eller giv os et kald på tlf. 27 62 28 95 – måske er vi lige optaget, men så læg gerne en besked, og vi vender hurtigt tilbage. Dette gælder også i forbindelse med facaderenovering, boligrenovering, nyt badeværelse, tilbygninger eller ny bruseniche.

Byg & Idé – vi er et byggefirma

Nogle byggeprojekter bliver hurtigt omfattende. Måske har du endelig købt det hus, du altid har drømt om, og godt nok er det et håndværkertilbud… Så skal der som regel laves rigtig meget i det, før du har præcis den drømmebolig, du går og fantaserer om. Du behøver ikke læne dig op ad fantasi længere. Byggefirma Byg og Idé ApS kan i hovedentreprise skabe enhver bolig om til noget nyt og smukt, der holder mange år frem.

Lad Byg & Idé stå i spidsen for dit næste byggeprojekt. Ring og fortæl os nærmere om dit projekt, så udarbejder vi et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave eller entreprise.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi klarer alle opgaver - store som små

Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - Byg & Idé ApS