Tømrer fra Valby i København

Vi udfører alt i tømrerarbejde, lige fra udskiftning og montering af døre og vinduer til terrasser, trægulve mv. Ring og hør nærmere.

Tømrer fra Valby i København

Tømrer i København, Valby & Nordsjælland

Hos Byg og Idé er vi din professionelle tømrer som altid står klar til at løse store samt små opgaver. Med solid erfaring leverer vi altid et resultat, vi kan være stolte af og til tiden. Endvidere har vi gode faste samarbejdspartnere så vi kan udføre entreprise og totalentreprise efter jeres ønske da vi er et byggefirma med fokus på kvalitet.

Vi kan som tømrer hjælpe dig inden for mange forskellige områder som bla:

Som tømrer har vi kunden I fokus

Som tømrer bestræber vi os på at levere den bedste service og kvalitet, og vi ved at det kræver god kommunikation mellem os som tømrer og dig som kunde. Vores mål er naturligvis at du føler dig tryg igennem hele byggeprocessen og dette kræver en god dialog. Dette betyder også at vi som tømrer aldrig forlader en opgave hvis du som kunde ikke er tilfreds med resultatet. Vi er udover at ære tømrer også murer og kan derfor hjælpe dig med en bred vifte at opgaver i hele København. Dette betyder også at vi kan klare stort set alt selv og det vi ikke kan klare har vi samarbejdspartnere til.

Er du interesseret i at se, hvad vi som tømrer tidligere har udført, kan du se udvalgte før og efter billeder I vores galleri her.

Vi holder til i Valby, men kører gerne både i København og Nordsjælland.

Vi er altid klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud på tømreropgaver, så ring endelig og drøft dine tanker og ideer, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning. Vores tømrer i København kan fanges på telefon 27 62 28 95 eller e-mail info@byg-ide.dk.

Få et tilbud fra os hos Byg & Idé

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi klarer alle opgaver - store som små
  • Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

FÅ ET GRATIS TILBUD NU

Byg & Idé ApS - Murer og tømrer fra Valby

Spørgsmål?

Ring på
27 62 28 95 // 27 20 63 55
og hør nærmere om mulighederne.

Sidebar grafik