Tilbygning i Valby, København og Nordsjælland

Lad Byg og Idé ApS skabe flere kvadratmeter – vi laver alle former for tilbygninger!

Er I vokset ud af huset – så kan en tilbygning være en løsning

Hos Byg og Idé ApS har vi solid erfaring med at skabe flotte tilbygninger i en kvalitet, der holder. Vi går ikke på kompromis men ønsker at skabe en tilbygning, der giver dig glæde og værdi mange år fremover.

At få lavet tilbygning eller nybygning til din eksisterende ejendom er en god måde at få flere kvadratmeter på. Måske er familien vokset ud af det eksisterende hus, og så er det ærgerligt at skulle begynde at sælge for at købe noget, der er større. Et hussalg er ingen billig løsning, og alene de penge, du skal bruge på en ejendomshandel, kan måske finansiere en tilbygning, hvor du allerede bor?

Byg og Idé ApS har stor ekspertise inden for tilbygning og kan vejlede om, hvilken form, der er mest optimal til dit hus. Som både tømrere og murere kan vi opføre alle former for tilbygninger:

  • Ønsker du en udestue i træ – så du får mange ekstra kvadratmeter stue, du kan bruge året rundt?
  • Ønsker du at få opført nogle nye ekstra værelser – i stil med husets oprindelige mursten eller måske med en anden beklædning?
  • Ønsker du at få bygget et anneks? I træ, murværk – kun fantasien sætter grænsen

Familier ændrer sig, og det gør deres behov også. Byg og Idé ApS kommer gerne med mulige forslag og gode ideer til, hvordan du med en tilbygning – eller flere – kan få skabt de rum, der dækker jeres behov.

Vi ved at tilbygninger er en tillidssag

Hos Byg og Idé ApS sætter vi en ære i at værne om dit hus og din ejendom og være til mindst mulig gene, mens arbejdet med tilbygning står på. Du skal være tryg ved, at vi holder det, vi lover, og at en aftalt tidsfrist naturligvis bliver overholdt. Og så skal du kunne leve i det, mens det står på. Vi kommer med et smil om morgenen, og rydder pænt op med et smil, inden vi forlader dig igen.

Fordi Byg og Idé ApS har alle kompetencerne i hus, kan vi lave totalentreprisen på dine tilbygninger. Du behøver ikke at skulle kontakte både en tømrer, en murer og alle de andre typer håndværkere – vi har det hele med. Og ved hvad der aftalt. Så kan vi samtænke løsningerne, så det hele spiller sammen i den rækkefølge, der giver mest mening og mindst gene for dig.

Byg og Idé hjælper i Valby og København

Går du med planer om tilbygning eller nybygning, kommer vi gerne ud i Nordsjælland, Valby og København og drøfter mulighederne med dig, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.Vi laver også alt fra vinduer og døre, nyt badeværelse, ny Bruseniche, boligrenovering til facaderenovering. Kontakt os via formularen her på siden eller giv os et ring på tlf. 27 62 28 95 – og hør om, hvad vi kan skabe hos dig. Du vil blive overrasket over, hvor mange kvadratmeter, tilbygninger kan give dig, lige hvor du er.

Byg & Idé – vi er et byggefirma

Nogle byggeprojekter bliver hurtigt omfattende. Måske har du endelig købt det hus, du altid har drømt om, og godt nok er det et håndværkertilbud… Så skal der som regel laves rigtig meget i det, før du har præcis den drømmebolig, du går og fantaserer om. Du behøver ikke læne dig op ad fantasi længere. Byggefirma Byg og Idé ApS kan i hovedentreprise skabe enhver bolig om til noget nyt og smukt, der holder mange år frem.

Lad Byg & Idé stå i spidsen for dit næste byggeprojekt. Ring og fortæl os nærmere om dit projekt, så udarbejder vi et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave eller entreprise.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi klarer alle opgaver - store som små

Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - Byg & Idé ApS