Tilbygning og nybyggeri i Valby og København

Mangler du plads eller er det blot tid til fornyelse? – Lad Byg & Idé stå for din tilbygning entreprise!

Tilbygning og nybyggeri i Valby og København

Tilbygning i Valby, København og Nordsjælland

Lad Byg og Idé ApS skabe flere kvadratmeter – vi laver alle former for tilbygninger!

Er I vokset ud af huset – så kan en tilbygning være en løsning

Hos Byg og Idé ApS har vi solid erfaring med at skabe flotte tilbygninger i en kvalitet, der holder. Vi går ikke på kompromis men ønsker at skabe en tilbygning, der giver dig glæde og værdi mange år fremover.

At få lavet tilbygning eller nybygning til din eksisterende ejendom er en god måde at få flere kvadratmeter på. Måske er familien vokset ud af det eksisterende hus, og så er det ærgerligt at skulle begynde at sælge for at købe noget, der er større. Et hussalg er ingen billig løsning, og alene de penge, du skal bruge på en ejendomshandel, kan måske finansiere en tilbygning, hvor du allerede bor?

Byg og Idé ApS har stor ekspertise inden for tilbygning og kan vejlede om, hvilken form, der er mest optimal til dit hus. Som både tømrere og murere kan vi opføre alle former for tilbygninger:

  • Ønsker du en udestue i træ – så du får mange ekstra kvadratmeter stue, du kan bruge året rundt?
  • Ønsker du at få opført nogle nye ekstra værelser – i stil med husets oprindelige mursten eller måske med en anden beklædning?
  • Ønsker du at få bygget et anneks? I træ, murværk – kun fantasien sætter grænsen

Familier ændrer sig, og det gør deres behov også. Byg og Idé ApS kommer gerne med mulige forslag og gode ideer til, hvordan du med en tilbygning – eller flere – kan få skabt de rum, der dækker jeres behov.

Få et tilbud fra os hos Byg & Idé

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi klarer alle opgaver - store som små
  • Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

FÅ ET GRATIS TILBUD NU

Vi ved at tilbygninger er en tillidssag

Hos Byg og Idé ApS sætter vi en ære i at værne om dit hus og din ejendom og være til mindst mulig gene, mens arbejdet med tilbygning står på. Du skal være tryg ved, at vi holder det, vi lover, og at en aftalt tidsfrist naturligvis bliver overholdt. Og så skal du kunne leve i det, mens det står på. Vi kommer med et smil om morgenen, og rydder pænt op med et smil, inden vi forlader dig igen.

Fordi Byg og Idé ApS har alle kompetencerne i hus, kan vi lave totalentreprisen på dine tilbygninger. Du behøver ikke at skulle kontakte både en tømrer, en murer og alle de andre typer håndværkere – vi har det hele med. Og ved hvad der aftalt. Så kan vi samtænke løsningerne, så det hele spiller sammen i den rækkefølge, der giver mest mening og mindst gene for dig.

 

Byg og Idé hjælper i Valby og København

Går du med planer om tilbygning eller nybygning, kommer vi gerne ud i Nordsjælland, Valby og København og drøfter mulighederne med dig, og giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.Vi laver også alt fra vinduer og døre, nyt badeværelse, ny Bruseniche, boligrenovering til facaderenovering. Kontakt os via formularen her på siden eller giv os et ring på tlf. 27 62 28 95  – og hør om, hvad vi kan skabe hos dig. Du vil blive overrasket over, hvor mange kvadratmeter, tilbygninger kan give dig, lige hvor du er.

Byg & Idé ApS - Murer og tømrer fra Valby

Spørgsmål?

Ring på
27 62 28 95 // 27 20 63 55
og hør nærmere om mulighederne.

Sidebar grafik

trin1

Start med en snak

Fortæl os om din opgave og dine ønsker og beskriv opgaven så godt som muligt. Udfyld vores formular eller ring direkte til Murermester Simon eller Tømrermester Tonni.

trin2

Vi giver et uforpligtende tilbud

Når du har fortalt os om din opgave, giver vi en overslagspris. Ved større projekter kommer vi ud og gennemgår projektet med dig, så du får det rigtige tilbud fra starten af.

trin3

Opgaven udføres til tiden

Når tilbud er på plads, er dine gentlemen fra Byg & Idé fit for fight. Vi gør en ære i at starte på aftalt tidspunkt og afslutte inden for deadline - med et perfekt resultat der er 110% i orden.

Fortæl os om dit projekt og få et uforpligtende tilbud på din opgave - fra Valby kører vi i København og hele Nordsjælland.