Nyt badeværelse / Renovering af badeværelse i Valby og København

Få et uforpligtende tilbud på dit drømmebadeværelse – vi kører hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Nyt badeværelse / Renovering af badeværelse i Valby og København

Nyt badeværelse i København & Valby

Når du vælger Byg og Idé Aps til at lave nyt badeværelse, behøver du kun at tale med én leverandør. Vi klarer nemlig det hele i totalentreprise.

Renovering eller nyt badeværelse

Et badeværelse er et af de rum, det kræver mest at renovere, og hvor det tager længst tid. Derfor er det også vigtigt, at du føler tillid til de håndværkere, du vælger til et nyt badeværelse.

Byg og Idé ApS tager gerne del i jeres planlægning fra de første spæde ideer. Vi har solid erfaring med nyt badeværelse, og som både tømrere og murere kan vi stå for totalentreprisen. Vi kan rådgive og vejlede jer om, hvad der er af mulige løsninger og måske foreslå nogle løsningsmuligheder, I ikke selv har fået øje.

Med stor viden om at skabe et nyt badeværelse kan vi vejlede jer om:

  • Gulvbelægning – ønsker I fliser, klinker, trægulve eller de nye epoxygulve?
  • Vægbeklædning – ønsker I filsede vægge, murede vægge, klinker eller fliser – eller forskellige kombinationer?
  • Loftbeklædning – ønsker I montering af spots, trælofter, gipslofter – eller?
  • Hårde hvidevarer – ønsker I skjult cisterne, nedsænket vask, fritstående armaturer?
  • VVS-løsninger – ønsker I en separat brusesektion, mulighed for kar eller jacuzzi – skjulte rørføringer?

Vi kan realisere dine drømme

Vi kan indfri jeres drømme om velvære og ro i et rum, der skal fungere effektivt for hele familien mange år frem.

Hos Byg og Idé ApS ved vi, at et nyt badeværelse påvirker hele husstandens hverdag, og derfor vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver så lidt generet af arbejdet med nyt badeværelse som muligt. Vi efterlader altid huset og omgivelserne pænt opryddeligt, så du ikke bliver generet mere end højst nødvendigt.

Få et tilbud fra os hos Byg & Idé

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi klare alle opgaver – store som små
  • Tilfredse kunder – vi møder altid med et smil på

FÅ GRATIS TILBUD NU

Vi klarer det hele – i Valby og København

Fordi vi hos Byg og Idé ApS har alle kompetencerne i hus, kan vi stå for nyt badeværelse hos dig fra start til slut og med alle entrepriserne. Det kalder vi totalentreprise.

Med stor erfaring i bagagen rådgiver vi dig om de løsninger, der ligger lige for – og måske et par nye. Vi har fingeren på pulsen med tidens trends og kan vejlede dig om valget af de rigtige materialer, så du får et nyt badeværelse i en høj kvalitet, du kan glæde dig over mange år fremover. Vi bruger elementer og materialer fra producenter, vi kan stå inde for. Stilen skal du selv vælge – skal det være enkelt, romantisk, råt, matte eller glade overflader? Og så skal det frem for alt være nemt at rengøre og vedligeholde.

Vi efterlader dig naturligvis med grundig instruktion om, hvordan du vedligeholder et nyt badeværelse fremover. Så du bliver glad for det, hver eneste gang, du bruger det.

Stil og smil når du skal have nyt badeværelse

Hos Byg og Idé ApS elsker vi det, vi laver. Og den glæde vil vi gerne formidle videre ved at levere nyt badeværelse i høj kvalitet og sikker stil – med smil. Vi kommer gerne ud til dig i Valby eller København og drøfter dine badeværelsesdrømme. Kontakt os enten via formularen her på siden eller giv os et ring på tlf. 27 62 28 95. Så kan dine drømme om et smukt nyt badeværelse blive til virkelighed.Vi tilbyder selvfølgelig også andre ydelser såsom vinduer og døre, boligrenovering, ny bruseniche, tilbygninger og facaderenovering.

Byg & Idé ApS - Murer og tømrer fra Valby

Spørgsmål?

Ring på
27 62 28 95 // 27 20 63 55
og hør nærmere om mulighederne.

Sidebar grafik

trin1

Start med en snak

Fortæl os om din opgave og dine ønsker og beskriv opgaven så godt som muligt. Udfyld vores formular eller ring direkte til Murermester Simon eller Tømrermester Tonni.

trin2

Vi giver et uforpligtende tilbud

Når du har fortalt os om din opgave, giver vi en overslagspris. Ved større projekter kommer vi ud og gennemgår projektet med dig, så du får det rigtige tilbud fra starten af.

trin3

Opgaven udføres til tiden

Når tilbud er på plads, er dine gentlemen fra Byg & Idé fit for fight. Vi gør en ære i at starte på aftalt tidspunkt og afslutte inden for deadline - med et perfekt resultat der er 110% i orden.

Fortæl os om dit projekt og få et uforpligtende tilbud på din opgave - fra Valby kører vi i København og hele Nordsjælland.