Ny bruseniche i Valby, København & Nordsjælland

En ny bruseniche er næsten som at få et helt nyt badeværelse.

Ny bruseniche – vi er eksperter på alt i glas

Engang var et brusehjørne og en ny bruseniche et sted, der helst skulle fylde mindst muligt, og sørge for, at der ikke kom vand ud over alle væggene og gulvet. I dag er det trenden, at badeværelset er et sted, man nyder at opholde sig, og at design og funktionalitet går hånd i hånd.

Men – det er ikke lige sådan at sætte en ny bruseniche op. Det kræver håndelag og ekspertise, og det har Byg og Idé ApS. Dels skal en den passe til det eksisterende design og rum, og dels skal der laves de rigtige og korrekte tilslutninger til de rør og afløb, der allerede er i badeværelset.

Der er flere løsninger at vælge mellem:

  • Bruseafskærmning – skal den mures op i fx glassten?
  • Brusehjørne – skal det være afrundet eller firkantet?
  • Brusedør – brusevæg – skal der kunne lukkes helt til den ny bruseniche?
  • Brusekabine – skal der installeres/mures en reel kabine ind?

Byg og Idé ApS kan med murerekspertise tilpasse dit nuværende badeværelse til en ny bruseniche, brusevæg eller brusedør – og omvendt. Du kan også vælge at få bygget et helt nyt badeværelse, hvor en ny bruseniche bare er en del af det flotte nye rum.

Drømmer du om en ny bruseniche – lad os tale om mulighederne

Vi kører gerne ud i Valby og København og drøfter dine ønsker til en ny bruseniche, brusevæg, brusedør mm og giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud. Brug kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf. 27 62 28 95 – måske er vi lige ude at mure en drøm om et helt nyt badeværelse, men så læg en besked, og vi vender tilbage.Vi udfører også alt fra tilbygninger til facaderenovering, boligrenovering, vinduer og døre til nyt badeværelse i hele København.

Glas til Badeværelse

Du skal kigge på din ny bruseniche hver dag, og sikkert bruge den op til flere gange om dagen. Derfor skal det være et 100% perfekt resultat, som du bliver mere end tilfreds med.

Vi opsætter alt i glas til badeværelse og bad, hvilket inkluderer:

  • Glas til badet
  • Spejle
  • Brusedøre
  • Brusevæg
  • … simpelthen alt i glasløsninger på badeværelset

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og kommer meget gerne med løsningsforslag til, hvordan en ny bruseniche kunne se ud – hvilke materialer og farver, og hvilke armaturer mm., du drømmer om. Hos Byg og Idé ApS er vi eksperter i glasarbejde og kan skabe et smukt, enkelt og æstetisk rum med en ny bruseniche, du vil glæde dig til at komme ud i hver morgen.

Oftest er badeværelset et af de rum, det er sværest at undvære i ret lang tid ad gangen. Derfor kan du stole på, at vi hos Byg og Idé ApS vil bestræbe os på at arbejde, så det er til mindst mulig gene for dig. Og vi rydder altid pænt op efter os. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Byg & Idé – vi er et byggefirma

Nogle byggeprojekter bliver hurtigt omfattende. Måske har du endelig købt det hus, du altid har drømt om, og godt nok er det et håndværkertilbud… Så skal der som regel laves rigtig meget i det, før du har præcis den drømmebolig, du går og fantaserer om. Du behøver ikke læne dig op ad fantasi længere. Byggefirma Byg og Idé ApS kan i hovedentreprise skabe enhver bolig om til noget nyt og smukt, der holder mange år frem.

Lad Byg & Idé stå i spidsen for dit næste byggeprojekt. Ring og fortæl os nærmere om dit projekt, så udarbejder vi et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave eller entreprise.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi klarer alle opgaver - store som små

Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

Få et uforpligtende tilbud

Bruseniche referencer

© Copyright - Byg & Idé ApS