Montering / udskiftning af bruseniche i Valby og København

Få et uforpligtende tilbud på bruseniche / badeniche – vi kører hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Montering / udskiftning af bruseniche i Valby og København

Ny bruseniche i Valby, København & Nordsjælland

En ny bruseniche er næsten som at få et helt nyt badeværelse.

Ny bruseniche – vi er eksperter på alt i glas

Engang var et brusehjørne og en ny bruseniche et sted, der helst skulle fylde mindst muligt, og sørge for, at der ikke kom vand ud over alle væggene og gulvet. I dag er det trenden, at badeværelset er et sted, man nyder at opholde sig, og at design og funktionalitet går hånd i hånd.

Men – det er ikke lige sådan at sætte en ny bruseniche op. Det kræver håndelag og ekspertise, og det har Byg og Idé ApS. Dels skal en den passe til det eksisterende design og rum, og dels skal der laves de rigtige og korrekte tilslutninger til de rør og afløb, der allerede er i badeværelset.

Der er flere løsninger at vælge mellem:

 • Bruseafskærmning – skal den mures op i fx glassten?
 • Brusehjørne – skal det være afrundet eller firkantet?
 • Brusedør – brusevæg – skal der kunne lukkes helt til den ny bruseniche?
 • Brusekabine – skal der installeres/mures en reel kabine ind?

Byg og Idé ApS kan med murerekspertise tilpasse dit nuværende badeværelse til en ny bruseniche, brusevæg eller brusedør – og omvendt. Du kan også vælge at få bygget et helt nyt badeværelse, hvor en ny bruseniche bare er en del af det flotte nye rum.

Få et tilbud fra os hos Byg & Idé

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Vi klare alle opgaver – store som små
 • Tilfredse kunder – vi møder altid med et smil på

FÅ GRATIS TILBUD NU

Glas til Badeværelse

Du skal kigge på din ny bruseniche hver dag, og sikkert bruge den op til flere gange om dagen. Derfor skal det være et 100% perfekt resultat, som du bliver mere end tilfreds med.

Vi opsætter alt i glas til badeværelse og bad, hvilket inkluderer:

 • Glas til badet
 • Spejle
 • Brusedøre
 • Brusevæg
 • … simpelthen alt i glasløsninger på badeværelset

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og kommer meget gerne med løsningsforslag til, hvordan en ny bruseniche kunne se ud – hvilke materialer og farver, og hvilke armaturer mm., du drømmer om. Hos Byg og Idé ApS er vi eksperter i glasarbejde og kan skabe et smukt, enkelt og æstetisk rum med en ny bruseniche, du vil glæde dig til at komme ud i hver morgen.

Oftest er badeværelset et af de rum, det er sværest at undvære i ret lang tid ad gangen. Derfor kan du stole på, at vi hos Byg og Idé ApS vil bestræbe os på at arbejde, så det er til mindst mulig gene for dig. Og vi rydder altid pænt op efter os. Vi vil jo gerne kunne komme igen.

Drømmer du om en ny bruseniche – lad os tale om mulighederne

Vi kører gerne ud i Valby og København og drøfter dine ønsker til en ny bruseniche, brusevæg, brusedør mm og giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud. Brug kontaktformularen her på siden, eller ring til os på tlf.27 62 28 95 – måske er vi lige ude at mure en drøm om et helt nyt badeværelse, men så læg en besked, og vi vender tilbage.Vi udfører også alt fra tilbygninger til facaderenovering, boligrenovering, vinduer og døre til nyt badeværelse i hele København.

Byg & Idé ApS - Murer og tømrer fra Valby

Spørgsmål?

Ring på
27 62 28 95 // 27 20 63 55
og hør nærmere om mulighederne.

Sidebar grafik

trin1

Start med en snak

Fortæl os om din opgave og dine ønsker og beskriv opgaven så godt som muligt. Udfyld vores formular eller ring direkte til Murermester Simon eller Tømrermester Tonni.

trin2

Vi giver et uforpligtende tilbud

Når du har fortalt os om din opgave, giver vi en overslagspris. Ved større projekter kommer vi ud og gennemgår projektet med dig, så du får det rigtige tilbud fra starten af.

trin3

Opgaven udføres til tiden

Når tilbud er på plads, er dine gentlemen fra Byg & Idé fit for fight. Vi gør en ære i at starte på aftalt tidspunkt og afslutte inden for deadline - med et perfekt resultat der er 110% i orden.

Fortæl os om dit projekt og få et uforpligtende tilbud på din opgave - fra Valby kører vi i København og hele Nordsjælland.