Montering og udskiftning af termoruder / energiruder

Vi udfører alt i murerarbejde, lige fra facaderenovering til badeværelser. Kontakt murermester Tonni for en uforpligtende snak!

Montering og udskiftning af termoruder / energiruder

Murer i Valby, København & Nordsjælland

Hos Byg & Idé er vi din murer som udfører vi alle former for murerarbejde, for både erhverv og privat. Som murer løser vi byggeopgaver store som små, og leverer altid et stykke kvalitetsarbejde, som vi er stolte af. Herudover ligger vi naturligvis stor vægt på at overholde den planlagte tidsramme.

Som murer udfører vi bl.a.:

For os er dialogen altafgørende, da vi arbejder med kunden i fokus, og ved at vi igennem en tæt dialog, formår at få det bedste resultat. Det betyder selvfølgelig, at vi opdaterer kunderne løbende igennem projektet. Med solid erfaring er kvalitet og ærlighed en meget vigtigt del af vores arbejde som murer. Udover vi er murer er vi også din erfarne tømrer i København og kan derfor kombinere disse to områder så vi på den måde kan skabe det bedst mulige resultat for dig.

Kontakt din murer i dag

Mangler du inspiration til din mureropgave, er vi altid klar med råd og vejledning. Som totalentreprenør har vi et hav af dygtige samarbejdspartnere, og giver gerne et 100% gratis uforpligtende tilbud. Vi har base i Valby, men kører naturligvis også til København og Nordsjælland. Vil du høre mere så ring på telefon 27 62 28 95 eller benyt kontaktformularen her til højre.

Få et tilbud fra os hos Byg & Idé

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Vi klarer alle opgaver - store som små
  • Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

FÅ ET GRATIS TILBUD NU

Byg & Idé ApS - Murer og tømrer fra Valby

Spørgsmål?

Ring på
27 62 28 95 // 27 20 63 55
og hør nærmere om mulighederne.

Sidebar grafik