Facaderenovering i Valby, København og Nordsjælland

Huset facade er ansigtet udadtil. Byg og Idé ApS står gerne for den smukkeste facaderenovering, du kan forestille dig – og lidt til!

Vinduer, gavle, vægge mm. – tid til en facaderenovering?

Hos Byg og Idé ApS har vi alle kompetencerne inden for facaderenovering. Som både tømrer og murer kan vi varetage hele entreprisen, uanset hvor omfattende din facaderenovering skal være eller om det skal være en helt anden ydelse såsom nyt badeværelse, tilbygninger, boligrenovering, vinduer og døre eller en ny bruseniche.

Det danske vejr gør meget ved husets facade, og med årene kan malingen skalle af og træbeklædningen blive trist og grå. Hvis du lader Byg og Idé ApS stå for renovering af facade, kan du være sikker på, at du får et smukt og langtidsholdbart resultat.

Byg og Idé laver renovering af facade, der kan omfatte:

  • Facaderenovering af træfacader, stenfacader og pudsede facader
  • Genopfriskning og maling af gavle og udhæng
  • Maling af vinduer, yderdøre, altaner, hegn og terrasser/træterrasse
  • Renovering og maling af carporte, garager, udestuer og skure

Ny og lækker facade med alt hvad det indebærer

Får du lavet en facaderenovering med Byg & Ide, kan du forvente, at vi ordner det hele fra start til slut, så facaden står splinter ny. Vi renoverer først og fremmest facaden. Derefter isolerer vi den og til sidst bliver facaden tyndpudset. Det vil sige, at facaden kommer til at stå færdig ny og lækker.

Renovering af facader – på alle dine bygninger

Hos Byg og Idé har vi solid erfaring med facaderenovering af carporte, garager, udestuer og skure i hele København. Og vi sætter en ære i at give dig en god oplevelse og høj kvalitet. Vi lever af glade og tilfredse kunder, og efterlader altid hus, indgang og have arealer pænt og opryddet.

Træ, sten eller puds i Valby og København

Som årstiderne går, bliver de fleste facader ikke kønnere, og måske er malingen eller pudset begyndt at falde af eller har fået nogle grimme revner? Hvis træværket begynder at give sig og måske bliver utæt, kan det blive dyrt i længden at spare pengene til en facaderenovering. Fugt og kulde kan krybe ind og ødelægge både murværk og træværk og medføre problemer med skimmelsvamp og indeklima, og så har man balladen. Så er det tid at renovere facaden.

Hos Byg og Idé ApS står vi klar til at hjælpe dig med at genskabe husets facade, måske med en ny overflade eller i en anden farve? Vi arbejder naturligvis med godkendte materialer, der holder varmen inde og kulden ude men tillader huset at ånde. Vi har gode forslag og ideer til, hvordan du kan få genopfrisket dine gavle og udhæng, så facaden næsten står som ny.

Håndværkerfradrag og facaderenovering – det rimer

Med det genindførte håndværkerfradrag kan du trække arbejdslønnen fra til energibesparende foranstaltninger, så hvis Byg og Idé ApS skifter dine vinduer eller døre, er det en win-win for både miljøet, huset og din varmeregning. Er vinduer og døre med tiden blevet utætte eller utidssvarende, rådgiver Byg og Idé ApS dig gerne om, hvilke elementer, du kan vælge – og naturligvis kan vi montere alle slags elementer i alle typer bygninger. Også dem med skæve vinkler og håndlavede rammer.

Lad os tale om facaderenovering allerede i dag

Har du mod på at drøfte din facaderenovering med os, så giv Byg og Idé et opkald på tlf. 27 62 28 95 eller brug kontaktformularen her på siden. Vi garanterer dig en smilende facade uanset hvad!

Byg & Idé – vi er et byggefirma

Nogle byggeprojekter bliver hurtigt omfattende. Måske har du endelig købt det hus, du altid har drømt om, og godt nok er det et håndværkertilbud… Så skal der som regel laves rigtig meget i det, før du har præcis den drømmebolig, du går og fantaserer om. Du behøver ikke læne dig op ad fantasi længere. Byggefirma Byg og Idé ApS kan i hovedentreprise skabe enhver bolig om til noget nyt og smukt, der holder mange år frem.

Lad Byg & Idé stå i spidsen for dit næste byggeprojekt. Ring og fortæl os nærmere om dit projekt, så udarbejder vi et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave eller entreprise.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi klarer alle opgaver - store som små

Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

Få et uforpligtende tilbud

Facaderenovering referencer

© Copyright - Byg & Idé ApS