Boligrenovering i København

Renovering af bolig der får drømme til at gå i opfyldelse – vi udfører boligrenovering i hele Københavns området og Nordsjælland.

Boligrenovering i København

Boligrenovering i Valby og København

Leder du efter et firma, der kan klare alle dele af din renovering af hus? Så har du fundet de rette – Byg og Idé mestrer det hele!

Kvalitet, stil og smil

Hos Byg og Idé ApS er det vigtigste for os, at du bliver mere end tilfreds, med det vi laver for dig. Boligrenovering kan være en stor beslutning, uanset opgavens størrelse.

Dit hjem er din base, og derfor vil vi gøre vores bedste for, at du får løst din byggeopgave med den bedste kvalitet. Byg og Idé ApS kan byde på både tømrere og murere, som er gået sammen for i fællesskab at skabe den bedste boligrenovering fra kælder til kvist, fra træplanker til murværk. Vi løser det hele, og gør det med et smil.

Det er en tillidssag at vælge håndværkere, og du skal trygt kunne stole på, at din boligrenovering bliver, som du havde drømt om og bestemt dig for – og gerne endnu bedre. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk.

Mulighederne med renovering af hus

Når du har besluttet dig for boligrenovering, vil vi gerne drøfte alle muligheder med dig, og måske komme med et par forslag til løsninger, du endnu ikke har set. Som tømrer og murer kan vi sammen finde løsningerne og komme med et godt bud på, hvordan en given renovering kan gennemføres:

 • Skal du have lagt nye gulve – eller renoveret dem du har?
 • Skal du have renoveret dit køkken – eller måske sat et nyt op?
 • Skal du have et nyt badeværelse – måske udvidet eller renoveret det, du har?
 • Skal taget renoveres – eller skal der lægges et nyt?
 • Skal du have bygget en udestue? Eller måske en træterrasse?
 • Skal du have udskiftet vinduer og døre?
 • Skal du have lavet en facaderenovering?
 • Skal du have foretaget en renovering af lejlighed?

Alt inden for boligrenovering og lejlighed kan vi klare i Byg og Idé ApS i hele København. Vi har alle de kompetencer, der er brug for til Boligrenovering og lejligheder, uanset hvor mange entrepriser, renoveringen kræver.

Få et tilbud fra os hos Byg & Idé

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Vi klarer alle opgaver - store som små
 • Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

FÅ ET GRATIS TILBUD NU

Respekt rimer på boligrenovering

Og så har vi respekten for, at det ikke bare er boligrenovering, men dit hjem, vi arbejder i. Derfor sætter vi en ære i at være til mindst mulig gene for dig og din evt. familie. Vi gør vores ypperste for, at du ikke oplever støjgener og andre ubehageligheder, og garanterer at en aftale om tidsfrister naturligvis overholdes.

Byg og Idé ApS leverer altid et 100% solidt resultat, når vi står for boligrenovering, og vi er ikke tilfredse, før du er det. Vores mål er, at du bliver glad for alle dele af boligrenovering, uanset om vi skal rette tre skabslåger op eller renovere huset fra top til tå. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Vi udfører også renovering af Køkken

Hos byg & Ide kan vi også hjælpe når det omhandler køkkenrenovering. Udover vi gerne kommer ud og hjælper med at friske dit gamle køkken op med en køkkenrenovering så kommer vi også gerne ud og hjælper med et nyt køkken i Valby og resten af København. Så tøv ikke med at kontakte os vi kan hjælpe med det hele da vi både er murer og tømrer under samme tag

Kontakt os omkring renovering af hus

Vi arbejder og står for boligrenovering i Nordsjælland, Valby og København og kommer naturligvis gerne forbi med et uforpligtende tilbud. Kontakt os via formularen her på siden, eller giv os et ring på tlf. 27 62 28 95  – vi renoverer huse med smil og stil!

Byg & Idé ApS - Murer og tømrer fra Valby

Spørgsmål?

Ring på
27 62 28 95 // 27 20 63 55
og hør nærmere om mulighederne.

Sidebar grafik

trin1

Start med en snak

Fortæl os om din opgave og dine ønsker og beskriv opgaven så godt som muligt. Udfyld vores formular eller ring direkte til Murermester Simon eller Tømrermester Tonni.

trin2

Vi giver et uforpligtende tilbud

Når du har fortalt os om din opgave, giver vi en overslagspris. Ved større projekter kommer vi ud og gennemgår projektet med dig, så du får det rigtige tilbud fra starten af.

trin3

Opgaven udføres til tiden

Når tilbud er på plads, er dine gentlemen fra Byg & Idé fit for fight. Vi gør en ære i at starte på aftalt tidspunkt og afslutte inden for deadline - med et perfekt resultat der er 110% i orden.

Fortæl os om dit projekt og få et uforpligtende tilbud på din opgave - fra Valby kører vi i København og hele Nordsjælland.