Boligrenovering i Valby og København

Leder du efter et firma, der kan klare alle dele af din renovering af hus? Så har du fundet de rette – Byg og Idé mestrer det hele!

Kvalitet, stil og smil

Hos Byg og Idé ApS er det vigtigste for os, at du bliver mere end tilfreds, med det vi laver for dig. Boligrenovering kan være en stor beslutning, uanset opgavens størrelse.

Dit hjem er din base, og derfor vil vi gøre vores bedste for, at du får løst din byggeopgave med den bedste kvalitet. Byg og Idé ApS kan byde på både tømrere og murere, som er gået sammen for i fællesskab at skabe den bedste boligrenovering fra kælder til kvist, fra træplanker til murværk. Vi løser det hele, og gør det med et smil.

Det er en tillidssag at vælge håndværkere, og du skal trygt kunne stole på, at din boligrenovering bliver, som du havde drømt om og bestemt dig for – og gerne endnu bedre. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk.

Mulighederne med renovering af hus

Når du har besluttet dig for boligrenovering, vil vi gerne drøfte alle muligheder med dig, og måske komme med et par forslag til løsninger, du endnu ikke har set. Som tømrer og murer kan vi sammen finde løsningerne og komme med et godt bud på, hvordan en given renovering kan gennemføres:

  • Skal du have lagt nye gulve – eller renoveret dem du har?
  • Skal du have renoveret dit køkken – eller måske sat et nyt op?
  • Skal du have et nyt badeværelse – måske udvidet eller renoveret det, du har?
  • Skal taget renoveres – eller skal der lægges et nyt?
  • Skal du have bygget en udestue? Eller måske en træterrasse?
  • Skal du have udskiftet vinduer og døre?
  • Skal du have lavet en facaderenovering?
  • Skal du have foretaget en renovering af lejlighed?

Alt inden for boligrenovering og lejlighed kan vi klare i Byg og Idé ApS i hele København. Vi har alle de kompetencer, der er brug for til Boligrenovering og lejligheder, uanset hvor mange entrepriser, renoveringen kræver.

Respekt rimer på boligrenovering

Og så har vi respekten for, at det ikke bare er boligrenovering, men dit hjem, vi arbejder i. Derfor sætter vi en ære i at være til mindst mulig gene for dig og din evt. familie. Vi gør vores ypperste for, at du ikke oplever støjgener og andre ubehageligheder, og garanterer at en aftale om tidsfrister naturligvis overholdes.

Byg og Idé ApS leverer altid et 100% solidt resultat, når vi står for boligrenovering, og vi er ikke tilfredse, før du er det. Vores mål er, at du bliver glad for alle dele af boligrenovering, uanset om vi skal rette tre skabslåger op eller renovere huset fra top til tå. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Vi udfører også renovering af køkken

Hos byg & Ide kan vi også hjælpe når det omhandler køkkenrenovering. Udover vi gerne kommer ud og hjælper med at friske dit gamle køkken op med en køkkenrenovering så kommer vi også gerne ud og hjælper med et nyt køkken i Valby og resten af København. Så tøv ikke med at kontakte os vi kan hjælpe med det hele da vi både er murer og tømrer under samme tag

Kontakt os omkring renovering af hus

Vi arbejder og står for boligrenovering i Nordsjælland, Valby og København og kommer naturligvis gerne forbi med et uforpligtende tilbud. Kontakt os via formularen her på siden, eller giv os et ring på tlf. 27 62 28 95 – vi renoverer huse med smil og stil!

Byg & Idé – vi er et byggefirma

Nogle byggeprojekter bliver hurtigt omfattende. Måske har du endelig købt det hus, du altid har drømt om, og godt nok er det et håndværkertilbud… Så skal der som regel laves rigtig meget i det, før du har præcis den drømmebolig, du går og fantaserer om. Du behøver ikke læne dig op ad fantasi længere. Byggefirma Byg og Idé ApS kan i hovedentreprise skabe enhver bolig om til noget nyt og smukt, der holder mange år frem.

Lad Byg & Idé stå i spidsen for dit næste byggeprojekt. Ring og fortæl os nærmere om dit projekt, så udarbejder vi et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave eller entreprise.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi klarer alle opgaver - store som små

Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - Byg & Idé ApS