Nyt badeværelse i København & Valby

Når du vælger Byg og Idé Aps til at lave nyt badeværelse, behøver du kun at tale med én leverandør. Vi klarer nemlig det hele i totalentreprise.

Renovering eller nyt badeværelse

Et badeværelse er et af de rum, det kræver mest at renovere, og hvor det tager længst tid. Derfor er det også vigtigt, at du føler tillid til de håndværkere, du vælger til et nyt badeværelse.

Byg og Idé ApS tager gerne del i jeres planlægning fra de første spæde ideer. Vi har solid erfaring med nyt badeværelse, og som både tømrere og murere kan vi stå for totalentreprisen. Vi kan rådgive og vejlede jer om, hvad der er af mulige løsninger og måske foreslå nogle løsningsmuligheder, I ikke selv har fået øje.

Med stor viden om at skabe et nyt badeværelse kan vi vejlede jer om:

  • Gulvbelægning – ønsker I fliser, klinker, trægulve eller de nye epoxygulve?
  • Vægbeklædning – ønsker I filsede vægge, murede vægge, klinker eller fliser – eller forskellige kombinationer?
  • Loftbeklædning – ønsker I montering af spots, trælofter, gipslofter – eller?
  • Hårde hvidevarer – ønsker I skjult cisterne, nedsænket vask, fritstående armaturer?
  • VVS-løsninger – ønsker I en separat brusesektion, mulighed for kar eller jacuzzi – skjulte rørføringer?

Vi kan realisere dine drømme

Vi kan indfri jeres drømme om velvære og ro i et rum, der skal fungere effektivt for hele familien mange år frem.

Hos Byg og Idé ApS ved vi, at et nyt badeværelse påvirker hele husstandens hverdag, og derfor vil vi gøre vores ypperste for, at du bliver så lidt generet af arbejdet med nyt badeværelse som muligt. Vi efterlader altid huset og omgivelserne pænt opryddeligt, så du ikke bliver generet mere end højst nødvendigt.

Vi klarer det hele – i Valby og København

Fordi vi hos Byg og Idé ApS har alle kompetencerne i hus, kan vi stå for nyt badeværelse hos dig fra start til slut og med alle entrepriserne. Det kalder vi totalentreprise.

Med stor erfaring i bagagen rådgiver vi dig om de løsninger, der ligger lige for – og måske et par nye. Vi har fingeren på pulsen med tidens trends og kan vejlede dig om valget af de rigtige materialer, så du får et nyt badeværelse i en høj kvalitet, du kan glæde dig over mange år fremover. Vi bruger elementer og materialer fra producenter, vi kan stå inde for. Stilen skal du selv vælge – skal det være enkelt, romantisk, råt, matte eller glade overflader? Og så skal det frem for alt være nemt at rengøre og vedligeholde.

Vi efterlader dig naturligvis med grundig instruktion om, hvordan du vedligeholder et nyt badeværelse fremover. Så du bliver glad for det, hver eneste gang, du bruger det.

Stil og smil når du skal have nyt badeværelse

Hos Byg og Idé ApS elsker vi det, vi laver. Og den glæde vil vi gerne formidle videre ved at levere nyt badeværelse i høj kvalitet og sikker stil – med smil. Vi kommer gerne ud til dig i Valby eller København og drøfter dine badeværelsesdrømme. Kontakt os enten via formularen her på siden eller giv os et ring på tlf. 27 62 28 95. Så kan dine drømme om et smukt nyt badeværelse blive til virkelighed.Vi tilbyder selvfølgelig også andre ydelser såsom vinduer og døre, boligrenovering, ny bruseniche, tilbygninger og facaderenovering.

Byg & Idé – vi er et byggefirma

Nogle byggeprojekter bliver hurtigt omfattende. Måske har du endelig købt det hus, du altid har drømt om, og godt nok er det et håndværkertilbud… Så skal der som regel laves rigtig meget i det, før du har præcis den drømmebolig, du går og fantaserer om. Du behøver ikke læne dig op ad fantasi længere. Byggefirma Byg og Idé ApS kan i hovedentreprise skabe enhver bolig om til noget nyt og smukt, der holder mange år frem.

Lad Byg & Idé stå i spidsen for dit næste byggeprojekt. Ring og fortæl os nærmere om dit projekt, så udarbejder vi et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave eller entreprise.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi klarer alle opgaver - store som små

Tilfredse kunder - vi møder altid med et smil på

Få et uforpligtende tilbud

© Copyright - Byg & Idé ApS